Comenius

Határtalanul 2018/19.

Az Emberi Erőforrások Minisztériuma által meghirdetett HATÁRTALANUL pályázaton iskolánk az idei évben is sikerrel pályázott, és 2.219.875,.- forintot nyert.

A projekt keretében a 7. évfolyamos tanulók "Erdőország magyar vére - Hon- és népismereti kalandozások Erdélyben" utazáson vettek részt.

részletes beszámoló

Határtalanul 2017

Az Emberi Erőforrások Minisztériuma által meghirdetett HATÁRTALANUL pályázaton iskolánk az idei évben is sikerrel pályázott, és 2.699.500.- forintot nyert.

A projekt keretében a 7. évfolyamos tanulók a Rákóczi-szabadságharc emlékútján, Kárpátalján jártak.

részletes beszámoló

HATÁRTALANUL 2016.

Iskolánk 2016. március 03-án 1.052.000.- Ft összeget nyert az Emberi Erőforrások Minisztériuma által meghirdetett HATÁRTALANUL pályázaton a 7. évfolyamos tanulók "II. Rákóczi Ferenc nyomában, Őszi természet a Felvidéken" program megvalósításához.

részletes beszámoló

Pályázat

A Comenius Angol-Magyar Két Tanítási Nyelvű Iskola a TÁMOP-6.1.2.A-14/2-2014-0165 pályázaton 9.400.000 Ft-ot támogatási összeget nyert az "Egészségtudatos diákokért- a székesfehérvári Comeniusban" program megvalósítására.

Elsős leszek

Kedves Szülők!
Kedves Leendő Első Osztályosok!

Iskolánkban a 2019/2020-as tanévben 3 osztály indítását tervezzük.
Az osztályok létszáma: átlag 16 fő.

Iskolánkba felvételi vizsga nélkül, családi beszélgetés alapján vesszük fel a gyerekeket. Az intézménynek nincs körzeti beiskolázási kötelezettsége, bármely körzetből és Székesfehérvár környékéről is lehet jelentkezni.

A jelentkezési lap az iskolatitkárságon átvehető, illetve az iskola honlapján letölthető. A jelentkezés nem jelent automatikus felvételt.

A felvétel feltétele:
- megjelenés (legalább három alkalommal) az iskola által szervezett játékos ismerkedő, iskolaelőkészítő foglalkozáson,
- családi beszélgetés, melynek során megismerkednek egymással az igazgató, a gyerekek és a szülők,
- szülői együttműködési szerződés megkötése,
- az óvoda által kiállított iskolaérettséget bizonyító igazolás.

Családi beszélgetések időpontja Veresné Dubán Beáta iskolatitkárral telefonos egyeztetés szerint, (22-312-165), a jelentkezési lapok beérkezése alapján történik.
A túljelentkezésre való tekintettel valamint a családi beszélgetések egyeztetése miatt kérjük, hogy a jelentkezési lapot minél előbb szíveskedjenek eljuttatni személyesen, faxon vagy e-mailen.

A felvételről az iskola igazgatója – a fenntartóval egyetértésben – dönt.
A felvételt nyert kis diákok névsorát az iskolában és az iskola honlapján is közzétesszük.

Beiratkozás:
Időpontját az általános iskola honlapján tesszük közzé, valamint a felvételt nyert kisdiákok szüleit írásban értesítjük.

 

 

Fel