Comenius

Határtalanul 2018/19.

Az Emberi Erőforrások Minisztériuma által meghirdetett HATÁRTALANUL pályázaton iskolánk az idei évben is sikerrel pályázott, és 2.219.875,.- forintot nyert.

A projekt keretében a 7. évfolyamos tanulók "Erdőország magyar vére - Hon- és népismereti kalandozások Erdélyben" utazáson vettek részt.

részletes beszámoló

Határtalanul 2017

Az Emberi Erőforrások Minisztériuma által meghirdetett HATÁRTALANUL pályázaton iskolánk az idei évben is sikerrel pályázott, és 2.699.500.- forintot nyert.

A projekt keretében a 7. évfolyamos tanulók a Rákóczi-szabadságharc emlékútján, Kárpátalján jártak.

részletes beszámoló

HATÁRTALANUL 2016.

Iskolánk 2016. március 03-án 1.052.000.- Ft összeget nyert az Emberi Erőforrások Minisztériuma által meghirdetett HATÁRTALANUL pályázaton a 7. évfolyamos tanulók "II. Rákóczi Ferenc nyomában, Őszi természet a Felvidéken" program megvalósításához.

részletes beszámoló

Pályázat

A Comenius Angol-Magyar Két Tanítási Nyelvű Iskola a TÁMOP-6.1.2.A-14/2-2014-0165 pályázaton 9.400.000 Ft-ot támogatási összeget nyert az "Egészségtudatos diákokért- a székesfehérvári Comeniusban" program megvalósítására.

Közzététel

Kedves érdeklődők!

Ezeken az oldalakon arról tájékozódhatnak, hogy az iskola tanárainak milyen végzettségei, továbbképzései, szakmai előmenetelük van,
az elmúlt évek iskolai osztálylétszámai hogyan alakultak,
a tanulók lemaradásáról, évismétléséről és kimaradásairól,
intézményváltásról,
a tanulók továbbtanulásáról,
a kompetenciamérések eredményeiről,
a nyelvvizsga eredményekről,
az érettségi eredményekről,
az intézmény nevelési-oktatási tevékenységének szülői és diák értékeléséről,
az intézmény működésével kapcsolatos ellenőrzések eredményeiről.

Fel