Comenius

HATÁRTALANUL 2016.

Iskolánk 2016. március 03-án 1.052.000.- Ft összeget nyert az Emberi Erőforrások Minisztériuma által meghirdetett HATÁRTALANUL pályázaton a 7. évfolyamos tanulók "II. Rákóczi Ferenc nyomában, Őszi természet a Felvidéken" program megvalósításához.

részletes beszámoló

Pályázat

A Comenius Angol-Magyar Két Tanítási Nyelvű Iskola a TÁMOP-6.1.2.A-14/2-2014-0165 pályázaton 9.400.000 Ft-ot támogatási összeget nyert az "Egészségtudatos diákokért- a székesfehérvári Comeniusban" program megvalósítására.

Működésünk

Működésünk

Az iskola 2005 óta működik a Rockenbauer Nonprofit Kft. fenntartásában. Három épületben folyik tanítás. Magániskolaként az állami minimum követelményeket meghaladva, magasabb célok elérésében támogatja diákjait. A nevelés – oktatás célja egy kiegyensúlyozott érett személyiség kialakítása, aki felismerve önnön és közösségi érdekeit, értékeit tevékeny életet él.

A különböző évfolyam, osztály és csoportbontásban tanított tárgyak, a délutáni műhelyfoglalkozások célja, hogy diákjaink könnyen alkalmazkodó, nyitott egyénisséggé váljanak, akik önismeretük révén harmóniát teremtenek mind magukban, mind környezetükben.

Az állam a pedagógus bérek finanszírozásához nyújt támogatást, míg a működést, a mindennapi feladatok ellátását a szülői adományok, hozzájárulások, támogatások révén oldja meg a fenntartó.

Az általános iskolai oktatás egésznapos.

Gyermeknyelvvizsga

A Cambridge Young Learners English gyermeknyelvvizsga tanúsítványok megérkeztek, a Koppány utcai épületben hétköznap 8.00 és 16.00 óra között átvehetők (kivéve 2017.07.17-28, ekkor az ügyfélfogadás szünetel).

ECL Nyelvvizsga

A júniusi nyelvvizsga bizonyítványok megérkeztek, átvehetők hétköznapokon 8.00-16.00 óra között személyesen (személyigazolvány szükséges), vagy meghatalmazott útján.

Bővebb információ:

Fel